E-mail verzonden door Chantal

Zoals de meesten van jullie wel weten, heb ik een zwaar jaar achter de rug door het verlies van mijn vriend Bart. Met behulp van mijn familie, vrienden, collega’s en jullie, mijn cliënten, ben ik een pad ingeslagen van zelfherstel en acceptatie. Dit pad is lang en ik merk dat ik nog een lange weg te gaan heb. Het is tijd voor mezelf, tijd om de balans op te maken en tijd voor rust. Daarom heb ik de moeilijke en pijnlijke beslissing genomen om voor onbepaalde tijd mijn werk neer te leggen.

Ik ben chiropractor geworden mede omdat het in dienst staan van anderen me een gevoel geeft van ‘waardevol en nuttig zijn’. Alleen heb ik gemerkt dat mijn passie op dit moment niet bijdraagt aan mijn herstel. Zoals ik nu functioneer, kan ik jullie niet optimaal van dienst zijn en niet de kwaliteit van zorg leveren waar ik voor sta. Wat als een paal boven water staat, is dat ik een chiropractor ben en blijf. Het is een fantastisch beroep en ik wil dat voor geen goud missen! Echter wanneer ik weer aan de slag ga als chiropractor, is dit niet meer in mijn eigen zaak Impuls Chiropractie. Wat ik wel ga doen zal ik binnenkort bekend maken via de nieuwsbrief en opchiropractiechantalbouten.nl. Maar eerst ga ik genieten van de rust en mijn dieren en enkele mooie reizen maken.

Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor het enorme vertrouwen in mij en alle steun in welke vorm dan ook. De steun die ik altijd van mijn cliënten heb gekregen, vooral na het overlijden van Bart, was immens en hartverwarmend. Afscheid nemen bestaat niet en de wereld is klein. Dus dit is zeker geen ‘vaarwel’, maar ‘tot ziens’. Daar geloof ik in!

En mocht je nieuwsgierig zijn waar ik uithang of wat ik aan het doen ben, neem dan af en toe een kijkje op chiropractiechantalbouten.nl en schrijf je daar ook meteen in voor de nieuwsbrief. Nieuwtjes ga ik via deze media bekend maken.

Voor nu nogmaals onwijs bedankt…tot ziens…en houd je rug recht! 😉

Liefs,

Chantal Bouten