Hallo!

Allereerst iedereen bedankt voor de e-mails, kaartjes, messenger berichten die me allemaal stuk voor stuk een hart onder de riem staken. Ik ben ontroerd door alle lieve woorden die jullie me gestuurd hebben. Deze beslissing was en is nog steeds de enige juiste. Langzaamaan begint er rust te komen in mijn hoofd, mijn lijf en begin ik me weer een beetje mens te voelen.

Ik heb in september twee prachtige reizen gemaakt naar Mauritius en IJsland, wat een fantastische bestemmingen! Ik heb hier heerlijk kunnen uitrusten, me kunnen vergapen aan de prachtige natuur, lieve mensen mogen ontmoeten, kortom nieuwe ervaringen op mogen doen. En in IJsland ben ik zelfs getrakteerd op het Noorderlicht, hoe fantastisch is dat!! 🙂

Ik heb besloten dat ik de rest van 2018 lekker aan mezelf ga besteden en begin 2019 hoop ik een en ander weer rustig op te kunnen pakken. Want het bloed kruipt waar het niet gaan kan natuurlijk. Er zijn enkele mogelijkheden die ik nu, op mijn gemak, aan het verkennen ben. Ik hoop jullie hier over enkele weken wat meer over te kunnen vertellen.

Nogmaals bedankt en fijne week!

Heel veel groetjes

Chantal