Over Chantal

Chantal Bouten is gedreven, gepassioneerd, enthousiast, doorduwer, eigenwijs, ondernemend, duidelijk, niet bang voor nieuwe dingen en duwt zichzelf regelmatig haar eigen comfortzone uit om te kunnen leren, ervaren en groeien, kortom te leven!

Als professional is Chantal een gedreven, hardwerkende en ervaren chiropractor met de visie om patiënt-gecentreerde-zorg te verlenen. Haar doel is zoveel mogelijk mensen en dieren te helpen met chiropractie en haar specialisatie in de functionele neurologie, en zo mensen te leren hoe ze zichzelf kunnen helpen. Met als doel mensen te inspireren zelf na te gaan nadenken en ervaren hoe ze de regie en controle kunnen terugkrijgen over hun gezondheid, mindset en het leven gaan leiden dat ze willen leiden.

Na het behalen van haar fysiotherapie diploma studeerde Chantal in 2006 cum laude af aan de Anglo-European College of Chiropractic, Porthsmouth University in het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast is ze sinds 2008 gecertificeerd veterinair chiropractor en sinds 2020 mag ze zich een diplomate van de American Chiropractic Neurology Board noemen.

Registratiecodes

AGB code behandelaar: C.M.P. Bouten 90033608

AGB code praktijk: 90054472

SCN registratie nummer: 233

Chantal Bouten is lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie